Vereniging van de Praktijkjuristen in Sociaal Recht

Welkom

‘Over ons’

De Vereniging Praktijkjuristen Sociaal Recht promoot reeds meer dan 40 jaar het sociaal recht en verspreidt de kennis ervan.  De VPJSR bestaat uit enkele honderden praktijkjuristen met verschillende achtergronden, zoals de magistratuur, de balie, de vakbonden, de werkgeversorganisaties, de federale en regionale administraties, de sociale secretariaten, de ondernemingswereld of nog consultancywereld.

De VPJSR organiseert conferenties, colloquia, bedrijfsbezoeken, banketten en studiereizen op regelmatige basis. Alles verloopt in een gemoedelijke sfeer, wat onze activiteiten nog interessanter en aangenamer maakt.

Helaas hebben wij, in deze coronatijden, onze fysieke activiteiten moeten opschorten en onszelf moeten heruitvinden. Sinds oktober 2020 vinden onze conferenties plaats onder vorm van webinars. Eind oktober 2021 konden we nog eens een fysieke conferentie, met aansluitend banket, organiseren. Helaas, door de slechte evolutie van de coronacijfers, moeten we de komende maanden teruggrijpen naar de webinars. We hopen natuurlijk dat we binnen afzienbare tijd mekaar weer fysiek zullen kunnen ontmoeten, om als vanouds te discussiëren, van gedachten te wisselen en bij te praten.  Contact houden is, vandaag nog meer dan gisteren, essentieel. Onze website houdt u op de hoogte van wat de VPJSR organiseert en als lid wordt het vinden en raadplegen van de schriftelijke ondersteuning van onze conferenties, ook al zijn ze soms erg oud, nog gemakkelijker gemaakt. Daarnaast kunt u op onze Facebook-pagina eenvoudig onze activiteiten volgen en op de hoogte blijven. Schrijf u zeker in.

Bent u nog geen lid? Aarzel dan niet om lid te worden door u in te schrijven via deze website en het jaarlijkse lidgeld van 90 EUR te betalen op de rekening van VPJSR BE52 2100 9198 0809 (met vermelding van de naam en familienaam van de persoon voor wie het lidgeld wordt betaald). Het lidgeld heeft betrekking op één kalenderjaar.

Neem deel aan onze activiteiten en spreek erover. U zal niet teleurgesteld zijn.

Olivier VALENTIN

Voorzitter

Ik word lid

Vereniging van de Praktijkjuristen in Sociaal Recht